Loodgieterswerk

Het vak van loodgieter is heel veelzijdig. Dagelijks krijgen we met diverse aspecten en producten van het loodgieters vak te maken, van buitenkraan tot dakgoot. Is het onder de vloer, in het riool of op het dak: het is allemaal loodgieterswerk. Wij zijn je dan overal graag mee van dienst. We werken met het beste gereedschap en in combinatie met 25 jaar ervaring is de klus zó geklaard.


Cv ketel

Een cv ketel is een belangrijk item in je woonhuis of kantoor. Je kan dan ook niet zonder cv ketel tenzij je een andere warmte bron zoals een warmtepomp of stadsverwarming hebt.

Niemand wil zonder warmte of warm water zitten. Wij voorzien daarom in de installatie, vervanging en het onderhoud van cv-ketels. We hebben ervaring met de meeste merken dus kunnen wij deze onderhouden of maken wanneer het u uitkomt. Het is belangrijk om uw cv-ketel regelmatig te laten inspecteren zodat deze veilig en zuinig blijft werken. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te maken. Mocht uw cv-ketel al defect zijn, dan kunnen wij ook langskomen om de storing te verhelpen, zodat u ’s avonds weer heerlijk warm kunt douchen. Wij adviseren “verzekering technisch” te kiezen voor een landelijk erkend bedrijf of installateur.

Wij kunnen bijna alle merken cv-ketels repareren en onderhouden. Voor uw Intergas of Remeha cv-ketel hebben we de meeste onderdelen standaard op voorraad en in de bus, en kunnen we een storing of probleem vrijwel altijd direct verhelpen.


 

Verstopping

Een verstopping ergens in huis kan snel gebeuren. In de keuken, badkamer, hemelwaterafvoer of het toilet kunnen de kleinste voorwerpen of juist grotere ophopingen alles blokkeren. Mocht dit bij u gebeuren, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Riool24-7  is snel ter plekke om u te helpen. Waar andere loodgietersbedrijven een hogedrukmethode hanteren om verstoppingen te verhelpen, gebruiken wij een mechanische methode. De machine die wij hierbij gebruiken heeft veel slagkracht en een betere bereikbaarheid dan een hogedrukmethode. Dit komt omdat we ook verschillende hulpstukken erbij hebben die ons helpen om de verstopping beter te bestrijden, zoals een kettingklopper of vetsnijknop. Hiermee kunnen we gerichter alle problemen oplossen.

 


 

Lekkage

Lekkages zijn altijd vervelend en brengen een hoop ellende met zich mee. Een lekkage wordt ook vaak pas op een later moment ontdekt omdat de zichtbare vlek niet altijd op dezelfde plek zit als de lek zelf. Wij zijn in staat om zo goed mogelijk te traceren waar de lekkage vandaan komt door middel van diverse technieken: drukmetingen, camera-inspectie, warmtecamera of puur onze jarenlange ervaring. Hierdoor zijn we in staat lekkages snel op te lossen. Wacht niet te lang met contact opnemen indien er lekkage is want de schade wordt alleen maar groter naarmate het langer duurt.